Lugnt hemma & mobbing-TV

2012-03-20

En lugn dag i vabbandets tecken. Tog mig ut och gick i exakt 32 minuter som en furie och sedan handlade jag lite till kvällen. Pannkakor åt vi till middag.

I morgon blir det skola för pojken och jobb för mig. Han har ingen feber idag och då är det bara att köra.

Sen måste jag också nämna Big Brother, även om jag egentligen bara skriver om det på söndagar. För idag så hände det så mycket tråkigt med mobbning och elaka ord. Har nog aldrig sett något värre de år jag kollat på BB. Visst, folk kan tjafsa och tycka olika, men att gå på person och den man är, det är lågt och skrika okvädesord och gå på en och samma person hela tiden, det är mobbning. Jag blev så upprörd över det jag såg att jag mejlade TV4-gruppen eftersom varken Big Brother på Twitter eller Facebook reagerar över mobbingen. Visst, man har gått in i huset frivilligt och så, men jag tycker det finns gränser för hur man får bete sig och den gränsen har både Sipan och Hanna R passerat idag. Man beter sig inte som de gör helt enkelt och produktionen för Big Brother borde visa att deras ord om nolltolerans inte bara är ord utan också visa det i handling.

Om Jerry

Mina ord, välkommen! Visa alla inlägg av Jerry

3 responses to “Lugnt hemma & mobbing-TV

  • Anna

    JAAAAA.. DOM HAR KASTAT UT SIPAN FRÅN HUSET NU..!!! ÄNTLIGEN..!!!!

  • Jerry

    Anna: Ja, det fanns inget annat att göra. Ibland kändes det som om han ville det själv…

  • Anna

    Tror du att det va så.. tror du att han ville det själv? Jag tror att huset passade inte för han och att han blev ett monster där inne. All mobbning och kränkning gick lite för långt tycker jag.Och om jag ska vara helt ärlig.. så är det inte slut än. Så länge Hanna.R och Marcel finns kvar i huset.. kommer mobbningen att fortsätta.

%d bloggare gillar detta: